DEĞERLİ SİTE SAKİNLERİ,
ÇOCUK PARKI ÖNÜNDEKİ SOKAĞA HIZ KESİCİ BARİYER KONULMASI HAKKINDA, AŞAĞIDAKİ YAZIYI BELEDİYE ELDEN TESLİM ETTİK, BİLGİNİZE SUNULUR.

T.C. MİLAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI’ NA
TARİH: 08/10/2019
KONU: ÇOCUK PARKI ÖNÜNDEKİ SOKAĞA HIZ KESİCİ BARİYER KONULMASI HAKKINDA

Dörttepe Evleri Sitesi ile Lux Otel arasındaki sokakta, gerek otele ait araçların gerekse otele gelen araçların aşırı hız yapması nedeni ile site sakinlerinin can güvenliği riskini gidermek için iki adet hız kesici bariyer site yönetimi olarak geçen yıl yola döşenmişti.
Kurumunuz tarafından ilgili sokağın ana arter olduğu gerekçesiyle hız kesici bariyerler kaldırılmıştır. Ancak, söz konusu sokak otelin önünden ikiye ayrılıp, yollardan biri sitenin plajına bağlanır, diğeri sitenin içine girip çıkmaz sokakla son bulur.

Öte yandan, sitenin çocukları için geçmişte yapılan çocuk parkı söz konusu yolun üzerindedir.
Durum böyle iken, çocuklarımızın can güvenliği tehdit altındadır. Bu tehlikenin giderilmesi için Site Yönetimi olarak çocuk parkının önüne hız kesici bariyer konulmasının zaruret olduğu düşüncesindeyiz. Geçmişte önlem olarak yol boyunca hız limit levhaları Site Yönetimi tarafından konulmuştur.

Çocuklarımızın can güvenliğini korumak için, geçen sene yola döşenen 2 adet hız kesici bariyerlerin kaldırılmasıyla olası bir kaza sonucunda ortaya çıkacak ağır mesuliyeti dikkate alarak kaldırılan bariyerlerin tekrar eski yerine konumlandırılmasına kurumunuzca iştirak edileceğine inancımız tamdır.

Bilgilerinize saygıyla arz olunur.

DÖRTTEPE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU